diumenge, 8 de febrer del 2009

MOLTES GRÀCIES, en nom nostre i de tots els nens del Perú

Hola a tots,

Les festes de Nadal van quedar enrere ja fa setmanes. Aquelles dates solen ser d’abundància i màniga ample en TOTS els sentits, però aquest benestar no arriba a TOTS els racons de la mare Terra. Els actes de solidaritat segurament no arreglaran el global dels problemes d’aquest planeta, però en canvi sumen, aporten el seu gra de sorra, i poden arribar a fer molt. Una pila de grans de sorra segueix sent petita, però aporta en positiu, i respira bons sentiments. Diuen que les coses que es fan amb il·lusió i bones intencions sempre estan ben fetes...jo crec que si. I vosaltres?

Per això voldria agrair-vos de tot cor que hagueu ajudat la nostra associació, APECOINCA, a fer feliços molts nens, a les escoles rurals de Querecotillo (Sullana, Perú). Tot costa molt, però un any més ho hem aconseguit. El motor ha estat cadascun dels vostres calendaris, aquell gra de sorra, tan petit, però tan important, aquella brisa d’aire (aire del bo), que ha bufat cap al Perú i ara mateix el disfruten tantes ànimes, carregades d’il·lusió i esperança, que algun dia tindran una vida millor.

Us faig arribar aquest document (adjunt al mail) que m’envien des del Perú, en mostra d’agraïment a la vostra valuosíssima ajuda. Gràcies a tots i fins aviat!

Jaume

/“El segle XXI serà un món solidari, obert i plural... o no serà”/

Josep M. Fisa